13-04-2018 Vacature analist Erasmus MC Rotterdam

De afdeling Verloskunde & Gynaecologie van het Ersamuc MC heeft een vacature voor een

Analist laboratorium Voortplantingscentrum
(aandachtsgebied apparatuur)

IVF en andrologie laboratorium, 32-36 uur per week

Functie-inhoud
Het laboratorium van het Voortplantingscentrum van het Erasmus MC heeft op korte termijn een positie open voor een analist met aandachtsgebied apparatuurbeheer. Op het laboratorium is een team van 17 analisten onder leiding van drie klinisch embryologen samen verantwoordelijk voor de laboratorium fase van een uitgebreid programma van geassisteerde voortplantingstechnieken. Apparatuur neemt een cruciale plaats in tijdens deze behandelingen en loopt uiteen van bijvoorbeeld een geavanceerde kweekstoof met live-imaging mogelijkheden tot een microscoop opstelling met micromanipulatie units. Uw taak is het beheren van deze apparatuur. Dit omvat onder andere het monitoren, het ondernemen van adequate actie bij eventuele storingen, aanschaf, registratie en introductie van nieuwe appartuur en contact onderhouden met service-bedrijven. Dit alles volgens de ISO 15189 maatstaven. 

Naast apparatuurbeheerder zult u zelf ook als IVF en andrologie analist bijdragen aan de behandeling. De meeste handelingen vinden plaats onder de microscoop en vereisen precisie en concentratie. Uw handelingen zijn in belangrijke mate bepalend voor het succes van de behandeling. U werkt in een omgeving waarin continue gestreefd wordt naar een verbetering van de zwangerschapsresultaten, geborgd door een kwaliteitssysteem. Patiëntvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel en patiënten te woord staan over hun behandeling is een essentieel onderdeel van de werkzaamheden.

Werkomgeving
Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Het laboratorium valt onder de afdelingen Verloskunde & Gynaecologie (subafdeling Voortplantingsgeneeskunde) en Urologie (subafdeling Andrologie). Het uitvoeren van vruchtbaarheidsbehandelingen gebeurt in nauwe samenwerking met een team van gynaecologen, andrologen, fertiliteitartsen, verpleegkundigen en dokstersassistenten. Het is een dynamische werkomgeving, met veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Op het laboratorium gelden strikte kleding- en gedragsregels om de veiligheid van gameten en embryo’s veilig te stellen.

Profiel
U heeft een HBO-werk- en denkniveau met bijvoorbeeld technologie in de gezondheidszorg als specialisatie. Naast een positieve instelling inzake fertiliteitsproblemen, kunt u goed in teamverband werken en effectief communiceren met patiënten en alle leden van het Voortplantingscentrum. U beschikt over apparatuurbeheer ervaring, kunt geconcentreerd en nauwkeurigheid werken, en beschikt aantoonbaar over een uitstekende oog-hand coordinatie. U bent bereid weekenddiensten te vervullen.
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, initieel maximaal € 2970,- (schaal 7),  bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mw dr JH van Doorninck, klinisch embryoloog en hoofd Laboratorium Voortplantingscentrum, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Voor overige informatie kunt  u terecht bij mevrouw T.  Verhaegen - Brouwer, P&O adviseur, telefoon: 06-50001795 

Solliciteren
U kunt solliciteren via de website van het Erasmus MC (of via een mail naar bovenstaand adres)

 

16-11-2017 Vacature analist Fertiliteitskliniek Twente (verlopen)

13-10-2017 Vacature analist Voorburg (verlopen)