De VERENIGING is in 1991 opgericht als vereniging van klinisch embryologen met als doel de bevordering van vaardigheden en kennis van Nederlandse klinisch embryologen alsmede de behartiging van beroepsbelangen van de leden. Mede ingegeven door wetgeving, werden hoofdaandachtsgebieden geformuleerd op de gebieden kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid en werd het werkgebied van de klinisch embryologen gedefinieerd. 

De KLEM kent registerleden en niet-registerleden. Een registerlid is klinisch embryoloog en voldoet aan de eisen voor registratie en herregistratie van de vereniging zoals vastgelegd in het opleidingsreglement en het herregistratiereglement respectievelijk. 

altSinds 2008 zijn ook andere medewerkers van IVF centra, zoals IVF-analisten en kwaliteitsfunctionarissen, als niet-registerleden welkom bij de vereniging. Ook de naam van de beroepsvereniging is veranderd in VERENIGING VOOR KLINISCHE EMBYOLOGIE.
De aanmelding voor de lidmaatschap geschiedt schriftelijk of digitaal bij het bestuur. Het bestuur besluit binnen 2 maanden over de lidmaatschapsaanvraag. De jaarlijkse contributie voor niet-register leden is € 50 (per 1-1-2021) en loopt per kalenderjaar.Het inschrijfformulier kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden gestuurd.

Na goedkeuring van de lidmaatschap door het bestuur ontvangt u de rekening voor de contributie.

Secretariaat KLEM

Els Slappendel
Nij Geertgen
Ripseweg 9
5424 SM Elsendorp
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap en contributie

Penningmeester KLEM
Godfried van der Heijden
Fertiliteitslaboratorium
Afdeling Obstetrie & Gynaecologie (interne post 791, route 862)
Postbus 9101
6500 HB Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Rekeninggegevens:

IBAN: NL44 INGB0000600046
BIC:  INGBNL2A
Vereniging voor Klinische Embryologie
Postbus 9101 (791)
6500 HB Nijmegen
S.v.p. bij betaling vermelding van uw naam en centrum waar u werkt. 

Inloggen