Maandelijkse weergave
Per maand
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken
RVA symposium 'De Waarde van Vertrouwen' Download als een iCal bestand
 
Maandag 03 Juni 2019, 08:00
Casandra van BavelHits : 232 

Symposium 'De Waarde van Vertrouwen'

 

De Raad voor Accreditatie nodigt u van harte uit voor het symposium “De Waarde van Vertrouwen”. Wat is het vertrouwen waard in onze Nederlandse kwaliteitsinfrastructuur? 

Het symposium, mede ter gelegenheid van het afscheid van Jan van der Poel als bestuurder van de RvA, vindt plaats op 3 juni 2019 - vlak voor Wereldaccreditatiedag met het thema ‘Adding value to the supply chain’.

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Vast staat wel dat het symposium wordt geleid door TEDx-spreker, filosoof en internationaal trendwatcher Ruud Veltenaar, die tevens key note speaker is. Daarnaast zullen enkele prominente gastsprekers acte de présence geven. 

Dit symposium is bedoeld voor onze relaties uit de private en publieke sector en de wetenschap. U kunt zich via onderstaande link naar het registratieformulier direct voor dit symposium aanmelden.

Het symposium wordt gehouden in TivoliVredenburg, waar u om 14.00 uur wordt ontvangen met koffie en thee. Rond 17.00 uur wordt het symposium afgesloten met een borrel.

 

Registreren

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Het gaat om een besloten inschrijving.

U kunt uw deelname voor dit symposium registreren via de website van Groenhof Congresorganisatie. Klik hier voor het registratieformulier.

Belangrijk: U ontvangt in april nog een officiële uitnodiging met het volledige programma per post. Wij verzoeken u daarom bij het invullen van het registratieformulier het juiste postadres te vermelden.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kiki Hagetorn van Groenhof Congresorganisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-13046481.

Locatie TivoliVredenburg
Contact  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://app.uredison.com/edison/event/GroenhofCongres/RvA3juni/

Terug

Inloggen